Lajme Shqip Sunday, 28 August 2011 11:32

Tripoli Lideri libian Moamer Gadafi është i gatshëm të fillojë negociatat për dorëzimin e pushtetit, deklaroi zëdhënësi i kolonelit.

Negociatat për dorëzimin e pushtetit i zhvillon djali i tij, Saadi.

Kryengritësit tashmë kontrollojnë pjesën më të madhe të Libisë dhe të kryeqytetit Tripoli.

Kryengritësit libianë vlerësojnë se Gadafi fshihet në rrethinën e Tripolit.