Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 16:36

Qindra emigrantë, kryesisht nga Siria dhe Iraku, vërshojnë çdi ditë në Greqi.

Shumë prej tyre rrezikojnë edhe jetën e fëmijëve për të shpëtuar nga konflikti, ndërsa kërkojnë një jetë më të mirë.

Situata më e vështirë është në ishullin Kos, me 30 mijë banorë.

Në këtë ishull ka plot 7 mijë emigrantë.