Lajme Shqip Tuesday, 05 April 2011 08:51

Athinë – Drejtori i FMN-së Dominik Stros Kan mohon  se Greqia do ta riprogramojë  borxhin e saj duke theksuar se Fondi dhe BE përpiqen ta kthejnë shtetin në rrugën e vërtetë, publikoi Knatimerini.

Shefi i FMN-së e qortoi Gjermaninë për pakujdesi në lidhje me borxhin grek  me arsyetim se situata ka mundur të jetë më e mirë edh pse BE dhe FMN kanë vepruar më mirë.

“Kriza kërkon investim më të madh shtetëror”, deklaroi Stros Kan para studentëve në Uashington.