Lajme Shqip Thursday, 13 June 2013 14:30

Stamboll – Kryeministri turk Recep Tayyip Erdogan ka dhënë paralajmërimin e fundit për largimin e protestuesve në parkun qendror, Gezi të Stambollit.“Durimi ynë ka një fund.

Po e jap paralajmërimin e fundit.

U them të gjithë nënave dhe baballarëve, t’u thonë fëmijëve të tyre që të kthehen nëpër shtëpi”, citon BBC kryeministrit turk.

Ai ka shtuar se durimit të autoriteteve i ka ardhë fundi dhe se “parku Gezi nuk është për t’u okupuar, por për njerëzit e lirë”.