Lajme Shqip Wednesday, 14 November 2012 13:57

Palestinë – Palestinezët kanë filluar të hapin varrin e liderit të ndjerë, Yasser Arafat, me qëllim të kryerjes së hetimeve rreth vrasjes së mundshme të tij.

Lajmi konfirmohet nga burime të afërta të familjes, të cilët bënë me dije se procesi i lëvizjes së gurëve nga mauzoleu i Arafat do zgjasë 15 ditë.

Ekspertiza do ketë disa faza, ashtu siç edhe hapja e varrit të kryer një vit më parë, nga ekspertë të forenzikës nga Franca, Zvicra dhe Rusia, të cilët do të kryejnë hetimet nëse Arafati ishte helmuar para vdekjes.(LajmeShqip.com)