Lajme Shqip Friday, 18 September 2015 12:53

Gjatë debatit të mbrëmshëm të Donald Trumpit, një qytetar u përballë me të duke i thënë i thënë se myslimanët janë një problem dhe se Presidenti Barack Obama është një mysliman dhe jo amerikan. Mirëpo Trump nuk e kishte korrigjuar fare

‘’Ne kemi një problem në këtë shtet dhe quhet myslimanët. Edhe Presidenti ynë aktual është një i tillë. Ne e dimë se ai nuk është amerikan’’, tha qytetari në sallë të New Hampshire. Ai vazhdoi duke e pyetur: Kur mund të shpëtojmë prej tyre?

Pas përgjigjes Trump i është përgjigjur se janë shumë njerëz që e thonë këtë ‘’Shumë qytetarë janë duke e thënë këtë dhe shumë nga ata mendojnë që e keqja vjen nga andej. Ne do te mundohemi t’i shikojmë gjerat në këtë pikë dhe shumë të tjera për të ndryshuar’’

Donald Trump është ihtar kryesor i teroisë që Obama nuk ka qenë i lindur në Shtete e Bashkuara të Amerikës, shkruan Politico.com, transmeton Gazeta Express.