Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 09:55

Vojin Raznatovic, djali i Arlkanit i ka rrëfyer dikujt nëpërmjet mesazheve të Facebook se babai i tij është i gjallë dhe se prej kohësh jeton në Qipro.

Kjo gjë që zgjuar interesin e mediave atje. Tanjug.rs ka publikuar bisedën mes djalit të Arkanit dhe një personi tjetër, duke shprehur habi rreth asaj se çka është shkruar aty, transmeton Express