Lajme Shqip Saturday, 12 October 2013 11:44

Gostivar- Persona të panjohur kanë grisur dhe djegur flamurinshtetëror në Gostivar. Ngjarja ka ndodhur gjatë orëve të mbrëmjes së djehsme përpara selisë së ndërmarrjes HEC Mavrovë. Flamuri, që ishte vënë në shtizat përpara godinës, bashkë me flamurinshqiptar dhe me atë të kompanisë, është mënjanuar dhe më pas djegur, shkruan Zhurnal.

Policia ka informuar se vetëmflamuri shtetëror është dëmtuar, ndërsa mungesën e flamurit në shtizë e ka vërejtur rojtari i ndërmarrjes, gjatë mbërritjes në punë mëngjesin e sotëm. /albeu/