Lajme Shqip Thursday, 10 October 2013 12:19

Beograd- Kryeministri i Serbisë, Ivica Dacic, do të vizitojë Kosovën, më 19 tetor.

Ai do të qëndrojë në Komunën e Graçanicë, prej nga do t’u bëjë thirrje serbëve që të marrin pjesë në zgjedhjet lokale të Kosovës.
Kryeministrin serb ka thënë, sipas gazetës “Politika” të Beogradit, se është në interes të Serbisë që të thërras serbët në zgjedhjet e 3 nëntorit, transmeton lajmi.net.

“Deklarata e Kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi, se zyrtarët serbë mund të vizitojnë vetëm manastiret në jug të Lumit Ibër është fushatë zgjedhore e Thaçit”.

“Ne si shtet i Serbisë kemi interes t’iu bëjmë thirrje qytetarëve që të dalin në zgjedhje dhe në këtë mënyrë të marrim pjesë në fushatë”.