Lajme Shqip Thursday, 24 January 2013 15:35

ROMA– Qëndrimi ynë (për Bashkimin Evropian – shën. përkth.) nuk nënkupton kthimin e shpinës Evropës, deklaroi sot kryeministri britanik, David Cameron duke marrë fjalën në Forumin Ekonomik Botëror, që po zhvillohet në Davos.

”Qëllimi ynë është që ta bëjmë Bashkimin Evropian më kompetitiv, më të hapur dhe më fleksibël”, shtoi Cameron.

”Si edhe t’i garantojmë Britanisë së Madhe (BM) një vend brenda tij”, theksoi kryeministri britanik.(BW/LajmeShqip.com)