Lajme Shqip Wednesday, 20 November 2013 19:28

Shkup- Xhamia  është një institucion fetar ku besimtarët shkojnë për t’u falur apo për t’i kërkuar Zotit që të na çlirojë nga mëkatet.

Por mesa duket, besimtarët edhe pse janë në këtë vend të shenjtë, nuk mbizotërohen nga paqja dhe qetësia, përkundrazi e shndërrojnë institucionin në një vend ‘rruge’, rrahjesh e të sharash pa asnjë kompleks, transmeton shekulli. 

Gjithë kjo situatë ka përfshirë xhamin e Isa Begut në Shkup. Besimtarët mysliman janë kujdesur që t’i kundërvihen njëri- tjetrit duke mos i kursyer grushtat mes tyre.

Nga videoja është e vështirë të kuptohet se pse ka filluar grindaja, por duket se gjithçka ka nisur për shkak të dy imamëve.

 

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=yG30D2Ax8tk