Lajme Shqip Monday, 02 May 2011 14:18

Brukesl – Vdekja e Osama bin Ladenit paraqet “rezultat të rëndësishëm” të “luftës kundër terrorizmit”, e cila e bën botën më të sigurtë, vlerësuan krerët e Bashkimit Evropian dhe Komisionit Evropian, Herman van Rompej dhe Zhoze Manuel Baroso.

Sipas tyre, Bashkimi Evropian do t’a vazhdojë me Shtetet e Bashkuara, me partnerët ndërkombëtarë dhe me miqtë në botën myslimane luftën kundër ekstremizmit “për t’u ndërtuar një botë e paqes, sigurisë dhe prosperitetit për të gjithë”.