Lajme Shqip Sunday, 25 November 2012 12:52

Kapela dhe shkopi, markë e karakterit “Little Tramp” të Chaplinit, janë shitur në Shtëpinë e Ankandave Bonhams.

Çmimi i shitjes për kapelë dhe shkop ka tejkaluar pritjet prej 40 mijë deri në 60 mijë dollarë.

Në ankand është shitur edhe një letër e shkruar me dorë e John Lennonit, në të cilën ai ka skicuar një portret të tij dhe të gruas Yoko Onos, lakuriq, të cilat u shitën për 25 mijë dollarë dhe fotografitë e Marylin Monroes që u shitën për 21 mijë e 500  dollarë.(LajmeShqip.com)