Lajme Shqip Friday, 15 July 2011 11:45

Zagreb – Autoritetet kroate kanë evakuuar më shumë se 200 njerëz për shkak të zjarrit pyllor, që shprëtheu në ishullin Braç.

Dhjetëra zjarrëfikës tentojnë ta shuajnë zjarrin, në të cilin deri më tani u dogjën dekarë pyje dhe të mbjella.

Turistët dhe banorët locale, që mbrëmë janë zhvendosur në pjesët tjera të Ishullit, që nuk janë kapluar nga zjarri.